Моля, не унищожавайте града. Той не е виновен за футболните ни

...
Моля, не унищожавайте града. Той не е виновен за футболните ни
Коментари Харесай

Столичният кмет към протестиращите: Моля, не унищожавайте града

Моля, не унищожавайте града. Той не е виновен за футболните ни неуспехи. Към това прикани новоизбраният столичен градоначалник Васил Терзиев и акцентира, че Столична дирекция на вътрешните работи и другите екипи на правоохранителните органи държат обстановката под надзор.

" Призовавам всички протестиращи да проявят успокоение и да пазят града и инфраструктурата. Нито бусовете, нито кофите за отпадък са отговорни за проблемите на българския футбол. Нека проявят нужната доза цивилизованост към жителите и органите на реда. Не е това методът да се стачкува ", сподели той.

Центърът на София стана сцена на невиждан вандализъм. В региона на стадион " Васил Левски ", на кръстовищата на " Гурко "  и " Васил Левски "  вилнеещи ентусиасти палеха кофи за отпадък и подпалиха даже един бус. Наложи се полицията да ги разпръсква с водно оръдие, напомня БГНЕС.

В момента органите на реда изтласкаха протестиращите от кръстовището и малко по малко възвръщат реда в региона.

" Спрян е градският превоз по " Васил Левски ". Призовавам жителите да стоят надалеч от митинга, с цел да понижим възможностите за следващи проблеми ", прикани Васил Терзиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР